Thursday, October 31, 2013

VELIKI GODISNJI REGIONALNI KASTING U BEOGRADU

Dragi nasi, najavljujemo VELIKI GODISNJI REGIONALNI KASTING u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u subotu 30. novembra od 13h do 17h u luksuznom restoranu Focaccia.

Pozivaju se svi momci i devojke, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore u uzrastu od 14 do 26 godina, sa ili bez profesionalnog iskustva u modelingu i manekenstvu da se prijave preko naseg sajta za predstojeci kastinghttp://fashionglamrnr.com/beAmodel .
Rad modne agencije Fashionglamrnr bazira se na skautingu modela iz svih exYu zemalja, zastupanju i internacionalnom plasmanu. Fashionglamrnr je u potrazu za talentovanim, ozbiljnim i vrednim individuama koje su spremne za rad u modnoj industriji.

U toku kastinga, potencijalni modeli imace priliku da na kratko iskuse kako izgleda biti deo modnog sveta, prisustvovace pravljenju modnog editorijala koji ukljucuje stiliste, sminkera i frizera. Modeli ce poneti glamourozne kreacije srpskih modnih dizajnera i stati pred objektiv fotografa.
Kasting se ne naplacuje.

Vidimo se
FGRNR Team

*


Драги наши, најавуваме ГОЛЕМ РЕГИОНАЛЕН КАСТИНГ во Белград во хотелот Hyatt Regency. Кастингот ќе се одржи на 30ти ноември(сабота) од 13:00 до 17:00 во луксузниот ресторан Focaccia.
Ги повикуваме сите момчиња и девојчиња од Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Хрватска, Црна Гора на возраст од 14 до 26 години,со или без професионално искуство во манекенство да се пријават преку нашата web страница за престојниот кастинг http://fashionglamrnr.com/beAmodel . Работата на модната агенција Fashionglamrnr се базира на потрага на модели од сите Екс-ју земји, нивно застапување и интернационален пласман. Fashionglamrnr е во потрага за талентирани, озбилни и вредни индивидуи кои се спремни да работат во модната индустрија. 
За време на кастингот , потенцијалните модели ќе имаат прилика на кратко да искусат како изгледа да се биде дел од модниот свет, ќе учествуваат во правењето на моден едиторијал во кој ќе учествуваат стилисти,сминкери и фризери. Моделите ќе имаат шанса да носат гламурозни креации од српски дизајнери и да застанат пред објективот на фотографот. Кастингот не се наплаќа.
Се гледаме FGRNR TeamNo comments:

Post a Comment