Saturday, November 23, 2013

The Perfect Basics

‘If it’s not inspiring, it’s not Esprit.’ –  Esprit mantra

City Style i tim kreativnog studija modne agencije FashionGlamRNR predstavljaju vam poznate brendove i njihove kreativne filozofije. 
espirit (4)

Prvi u nizu je američki brend Esprit, koji je poznat po kolekcijama jednostavnih tekstura i boja. Slavljenje neodoljivog minimalizma koji se prožima kroz kolekcije ovog brenda predstavlja i osnovni razlog zbog kojeg se Esprit nalazi u must have predlozima velikog broja fashionista. 
espirit (2)
Kroz novu kolekciju jesen-zima 2013/2014 Esprit obogaćuje tmurnu i vetrovitu zimu kombinacijom sigurnih boja kao što su braon, bordo, kaki i teget i jarke crvene, žute i smaragdne.  
espirit (3) Apsolutni must have ove zime jeste udobni vuneni kardigan neobičnog veza u nekoj od osnovnih boja poput sive, teget, braon, koje se lako uklapaju sa jarkim tonovima.
Predlog za prvi outfit osmišljen je sa idejom *keep it simple*, koja prati filozofiju Esprita. Rezultat je efektan casual look koji je ujedno primeren i za dnevnu i za večernju varijantu. 
espirit (6)
Par pravih dodataka kako sto su šešir, šal, kožne čizme i pantalone sa printom uz belu jednostavnu bluzu daje nam ležeran i jednostavan izgled koji vrlo lako transformišemo. 
espirit (13)
Akcenat na muškom outfitu jesu pantalone koje Esprit nudi u nekoliko intezivnih boja u zimskoj kolekciji, gradeći upečatljiv look za ovu sezonu.
espirit (1)
Uz dobar pamučni duks mirne bele boje i jaknu momci su spremni i za opušten večernji izlazak. espirit (9)
Ono što je karakteristično za Esprit jesu udobnost, ugodnost i prirodni materijali koji su imperativ ovog brenda iz dalekog San Franciska.  
Drugi outifit za nju i njega predstavljaju mix boja i tekstura, spoj klasičnog i neočekivanog. 
Klasičan kroj trench kaputa od prirodnog materijala kao što je vuna i braonžutoj i zagasito crvenoj boji savršen je za kasnu jesen i polovinu zime. 
espirit (8)
Svilena bluza u senf žutoj, bordo pantalone  sa metalik narandžastim cipelama daju nam zabavan outfit za večernji izazak sa prijateljima u omiljeni restoran.  espirit (7)
Momci ‘igraju na sigurno’ uz kariranu košulju i džins sa toplim pletenim džemperom. 
espirit (10)
Ovi komadi mogu se naći i u drugim bojama, što je odlično jer imamo dobar izbor odevnih kombinacija za različite prilike. 
espirit (12)
Vama prepuštamo čarobnu igru detaljima – crveni šal, žuti šešir, narandžasti kišobran, bordo tašnu. Mogućnosti da zaokružite vaš modni stil su beskonačne. Jedino što je potrebno je da otvorite vrata mašte i kreativnosti, zaboravite na loše vreme i nabacite osmeh na lice!  

No comments:

Post a Comment