Monday, February 3, 2014

FGRNR Guide: 2014 fashion trends preview for #CityStyle Blog

Uveliko smo zakoračili u novu godinu, a nova godina predstavlja i šansu za promene, važne odluke, poboljšanje tekućih aktivnosti, ali i sticanje novih znanja i veština.
Pored konstantnog rada na svemu što nas u osnovi čini, neminovno se nameće i zahtev za unapređenjem našeg životnog stila, kao i odevnog stila koji između ostalog podrazumeva i veliko opremanje našeg “novog” ormana.
U toku ove godine dizajneri predlažu da sa jedne strane racionalnije trošimo, a sa druge, da se kreativnije prepuštamo nadolazećim modnim čarolijama. U duhu tih saveta, veću količinu novca bi trebalo odvajati za noseće odevne elemente aktuelnih modnih trendova kao što su oversize kaput, kvalitetna obuća, upečatljiva torba i nezaobilazan jeans. 
1


Kreator Marc Jacobs  u novogodišnjoj šetnji Nju Jorkom “prošetao” je čuveni prolećni krzneni kaput iz nove Pradine kolekcije. 
1.1
8
9
10
11-2
Ulyana Sergeenko
3
4
Chloe Kerman
6
7
Modni detalji će i tokom 2014. imati najvažniju ulogu u određenju nečijeg odevnog stila, stoga njima treba pokloniti posebnu pažnju.  Šarene ešarpe, drečave čarape, kravate, metalni nakit, rukavice, glomazni šeširi i ove godine obavezni modni detalji – rese. Spajajte nespojivo i uživajte u modnoj igri sakupljanja i nošenja trendi krpica. Stoga posle obilaska radnji čuvenih  street fashion brendova obavezno posetite i neku vintage pijacu ili prevrnite orman vaših mama i baka. 
13
14
15
16
17
19
18-1
Kada su u pitanju boje koje ce krasiti godinu pred nama nećete pogrešiti ukoliko odaberete bele, crne i metalne nijanse.
Dizajneri su najavili 2014. godinu kao godinu “snežnih kraljica” koje šetaju u belom od glave do pete. Tako je pored mase belih odevnih predmeta usledio i veliki comeback bele obuće. 
21
22
Pored snežno bele, trend je nositi i uvek elegantnu crnu boju , kao i sve varijacije crno–belih odevnih kombinacija. 24
25
I na kraju, za momente u kojima želite da specijalno zasijate odaberite metalne tonove raskošno zlatne, ledeno srebrne ili toplo bakarne boje i svojim outfitom obasjajte vase okruženje! 
26
27
28

No comments:

Post a Comment